Sloss du med den indre negative stemmen din?
Fungerer det? Blir du kvitt den?

Nei, du blir ikke det. Kampstrategien fungerer ikke. Den bare fører deg inn i en indre krig.

I dette kurset vil du bli tatt med på en liten ekspedisjon for å utforske en alternativ metode for å håndtere den indre kritiske stemmen.

Målet med kurset er å utforske nye måter å kommunisere og relatere seg til den indre kritiske stemmen. Kurset er lagt opp slik at du utforsker innover i deg selv, hva som er riktig å gjøre i ditt spesielle tilfelle. Altså får du ingen oppskrift på – følg denne framgangsmåten – så vil du leve lykkelig alle din dager. Nei, du får ikke det.

Det du derimot får, er en oppskrift på hvordan du skal finne ut hva som er riktig for deg og at du tar fram det beste i deg selv. På den måten vil du selv skape ei oppskrift på hvordan du best kan forholde deg til din indre kritiske stemme. Denne framgangsmåten vil bringe deg vekk fra kjemping og over i samarbeid. Det er ei oppskrift på hvordan du skal skape din egen oppskrift med ingredienser du har tilgang til og som du liker. For å si det på en annen måte, du blir veiledet til å finne dine egne svar basert på hva som er riktig og viktig for deg.

Ja, det virker kanskje rart og kontraintuitivt. Spørsmålet er om du er åpen for nye ideer og nysgjerrig nok til å utforske alternative veier?

 

Hvor lang tid tar kurset?
Kurset har videoer på tilsammen 83 minutt. I tillegg er det refleksjonsoppgaver som du må bruke litt tid på å gjøre for å få utbytte av kurset.

Hvem er kurset for?

  • For deg som har en indre kommentator som legger seg bort i alt du gjør.
  • For deg som er lei av den skyld, skam eller dårlig samvittighet som følger med den indre kritiske stemmen.
  • For deg som ønsker en ny måte å takle den indre kritiske stemmen på.

Instructors

Det er jeg som eier og driver dette nettstedet der du vil lære hvordan du kan komme deg ut av bedragersyndrom. Hvordan du kan gå fra å føle seg som en sau i ulveklær til å bli modig og tøff i pysjamas uten å miste deg selv på veien.

Reviews

0
0 rating
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Comments

  • Jamie 12. februar 2021 at 10:52

    Trine er helt rå på å endre den indre kritikeren til en sterk og positiv stemme innenfra som gjør at vi kan oppnå det vi virkelig ønsker oss. Dette kurset anbefales!

Comments are closed.